Het avontuur
Direct naar:

Je reis begint hier

Het Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger (IANK) is werken aan jezelf

Deze traditionele initiatie is gericht op mannen en is de “Heldenreis” uit de klassieke literatuur en mythologie, aangepast aan onze moderne cultuur. Deze reis laat jou de diepte ingaan en creëert ruimte voor een doorbraak in je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt door getrainde mannen bijgestaan in het aankijken van je blokkades en jouw levensmissie. Ervaar een broederschap onder mannen die worden gekenmerkt door rigoureuze eerlijkheid en een mate van vertrouwen die de meeste mannen nooit hebben gekend.

Of je nu op een positief punt staat in jouw leven of dat je al langer aan het worstelen bent, het IANK zal je helpen een grondige blik te werpen op je leven – om te zien wat wel werkt en wat niet – en je zal worden uitgedaagd om jouw beperkingen te overstijgen. Deze diepgaande innerlijke reis van zelfconfrontatie betekent het aangaan van diepe angsten en oude wonden die ervoor zorgen dat jouw leven niet werkt zoals jij wilt.

Je wordt gevraagd om jezelf te ontkoppelen van het alledaagse en te leven in het nu. Ontdek de energie die beschikbaar is als jouw emoties, intenties en overtuigingen dezelfde kant op wijzen.

11-13 oktober 2024 (NL)
Zelhem
11-13 april 2025 (NL/FR)
Belgische Ardennen

Het is de moeite waard 

Daar waar jouw manier van zijn en jouw missie niet overeenkomen, werpt dit een lange schaduw over jou en je relaties. Bewust of onbewust handel je dan niet altijd vanuit de beste versie van jezelf, zoals je die graag ziet. Leer je schaduwen kennen en geeft ze een plek in jouw bewustzijn.

Stel je jezelf eens de vraag:

Hoe ben ik als man…

… voor mijn kinderen?
… voor mijn vrouw?
… voor mijn partner?
… voor mijn collega?
… voor mijn gemeenschap?
… voor mijzelf?

Hoeveel levert het mogelijk op om hiernaar te kijken?

Stap in het donker en ontdek daar jouw licht. 

doe de basistraining
Geef je op voor het volgende trainingsavontuur

Agenda

Bekijk hier het overzicht van aankomende mannencirkels. Noteringen waar (open) achter staat, zijn kennismakingscirkels waarvoor je je kan aanmelden met het formulier op deze pagina.

community
login

Vul hieronder je gegevens in.