Agenda

In deze agenda zie je een overzicht van MKP activiteiten:
– Mannencirkels
– GUTS weekend
– ST1
– NWTA / AING
– Primary Integration Training
– Oefencirkel ‘faciliteren’

 

Mannencirkels

Kijk hier voor meer informatie. De meeste bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur, maar dit kan per cirkel afwijken. Heb je interesse om aan een cirkel deel te nemen, neem dan contact op via info@mkpnederland.nl.

GUTS weekend

Kijk hier voor een beschrijving van het GUTS weekend. Deze training is alleen toegankelijk voor mannen die de NWTA training hebben gevolgd. Het eerstvolgende Nederlandstalige GUTS weekend zal plaatsvinden op 18-20 februari 2022. 
Voor inschrijving en meer informatie: training@mkpnederland.nl

Staff Training 1

Deze training is alleen toegankelijk voor mannen die de NWTA training hebben gevolgd.
Voor inschrijving en meer informatie: training@mkpnederland.nl

NWTA

Deze training wordt (nog!) niet in Nederland gegeven. In de ons omringende landen wordt de vaak gegeven (en wereldwijd zijn er veel meer). Twee maal per jaar is er een Nederlandstalige editie in België die we samen met de Vlamingen organiseren. (Meer informatie op de website van MKP België).

De eerstvolgende tweetalige FR/NL training vindt plaats van 29 april t/m 1 mei 2022.

Wil je deelnemen aan de Engelstalige NWTA, ga dan naar: The ManKind Project UK and Ireland (mankindprojectuki.org) of MKP Nordic
Wil je deelnemen aan de Franstalige NWTA, ga dan naar: MKP France – Bienvenue sur le site de MKPFR
Wil je deelnemen aan de Duitstalige NWTA, ga dan naar: Kreis der Männer – ManKind Project Deutschland e.V. (mkp-deutschland.de) of ManKind Project Schweiz (mkpsuisse.ch)

PIT training

Deze training heeft een heel ander karakter en inhoud dan het initiatieweekend, maar is door menigeen minstens zo krachtig en inspirerend ervaren. Het is een logisch vervolg op het initiatieweekend (een voorwaarde om deel te nemen aan de PIT is dat je de NWTA/IANK hebt doorlopen), geeft verdieping en slaat de brug naar de mannencirkels. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen of te staffen, neem dan contact op via info@mkpnederland.nl.

Oefencirkel faciliteren

Iedere eerste maandagavond van de maand vindt een online oefencirkel plaats. Hier leer je hoe de verschillende processen werken die toegepast worden op cirkelavonden. Een mooie gelegenheid om te oefenen hoe je andere mannen kunt ondersteunen! Alleen voor mannen die het Initiatieweekend hebben gevolgd.