Agenda

In deze agenda zie je een overzicht van MKP activiteiten:
– Mannencirkels
– GUTS weekend
– ST1
– NWTA / AING
– Primary Integration Training

Mannencirkels

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur. De cirkels bestaan uit vaste groepen deelnemers. Heb je interesse om aan een cirkel deel te nemen, neem dan contact op via info@mkpnederland.nl.

GUTS weekend

Kijk hier voor een beschrijving van het GUTS weekend. Deze training is alleen toegankelijk voor mannen die de NWTA training hebben gevolgd.
Voor inschrijving en meer informatie: training@mkpnederland.nl

Staff Training 1

Deze training is alleen toegankelijk voor mannen die de NWTA training hebben gevolgd.
Voor inschrijving en meer informatie: training@mkpnederland.nl

NWTA

Deze training wordt (nog!) niet in Nederland gegeven. In de ons omringende landen wordt de vaak gegeven (en wereldwijd zijn er veel meer). Twee maal per jaar is er een tweetalige (Frans/Nederlandse) editie in België. (Meer informatie op de website van MKP België).

Wil je deelnemen aan de Engelstalige NWTA, ga dan naar: http://uk.mkp.org/
Wil je deelnemen aan de Franstalige NWTA, ga dan naar: http://www.mkpef.org/
Wil je deelnemen aan de Duitstalige NWTA, ga dan naar: http://www.mkp-deutschland.de/

PIT training

Deze training heeft een heel ander karakter en inhoud dan het initiatieweekend, maar is door menigeen minstens zo krachtig en inspirerend ervaren. Het is een logisch vervolg op het initiatieweekend (een voorwaarde om deel te nemen aan de PIT is dat je de NWTA/IANK hebt doorlopen), geeft verdieping en slaat de brug naar de mannencirkels. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen of te staffen, neem dan contact op via info@mkpnederland.nl.