NWTA inschrijving

Waar we in Nederland de Engelstalige naam voor deze training hanteren − New Warrior Adventure Training − gebruiken de Belgen hun eigen vertaling: het Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger. Het is echter precies dezelfde training die in veel landen wordt georganiseerd en meer dan 50.000 mannen over de hele wereld hebben gevolgd.

Organisatie en samenwerking

De organisatie van deze tweetalige training is in handen van MKP België, die ook de inschrijving van de Nederlandstalige deelnemers coördineert. Iedere deelnemer kan de training in zijn eigen taal volgen.

Deelname en kosten

Om te mogen deelnemen moet je meerderjarig zijn. Deelname aan het weekend kost 499 euro. De locatie is nabij Gedinne in Deze prijs is inclusief maaltijden, overnachting, verzekering en lidmaatschap van MKP voor het lopende jaar.

Locatie

De locatie is in de buurt van Gedinne, in de Belgische Ardennen.

Inschrijven

Inschrijven doe via de website van MKP België: https://mkpbe.org/nl/inschrijving/. Daar vind je ook alle verdere informatie, o.m. over betaling via PayPal. De volgende tweetalige training is 27-29 april 2018. Inschrijving is gesloten omdat er geen plekken meer beschikbaar zijn. Van 14-16 september 2018 is de volgende tweetalige training. Je kunt je hiervoor inschrijven vanaf 23 juni 2018 om 11u.