NWTA

De belangrijkste training binnen het ManKind Project is de New Warrior Training Adventure (NWTA). Deze mannentraining van een weekend biedt mannen een levensveranderend avontuur. Het is een initiatie in wat het betekent om een man te zijn. Tijdens deze training word je uitgedaagd om te kijken waar jij staat als man en wat het betekent om – ongeacht je leeftijd – fysiek, emotioneel en psychologisch een “gezonde” man te zijn. Om jezelf verder als man te kunnen ontwikkelen denken wij dat het belangrijk is om deze vragen te stellen. We vragen je eerlijk naar jezelf te kijken en de confrontatie aan te gaan.

Wat levert het je op?

Je zult veel meer energie ervaren dan je waarschijnlijk lange tijd gekend hebt, een gevoel van mannelijkheid, een diepe veiligheid, vreugde en gelach, woede en angst, fysieke uitdaging, en een verbinding met het mysterie van het leven dat wat we niet kunnen uitleggen, hoe hard we het ook proberen.
Je krijgt de gelegenheid om met onverschrokken eerlijkheid te kijken naar wat je van jouw leven gemaakt hebt zodat je nieuwe keuzes kunt maken als het gaat om wat jij wilt veranderen, wat je wilt houden en wat je los wilt laten.
Je zult een unieke verbinding ontdekken met jouw mannelijkheid, een nieuw begrip krijgen van wat het is om man te zijn en volledig te stappen in de man die jij werkelijk wilt zijn.
Mannen die aan deze training hebben deelgenomen noemen we ‘geïnitieerd’ en kunnen deelnemen aan alle MKP activiteiten.

Trainingslocaties

De MKP avonturentraining, de NWTA, wordt op dit moment nog niet in Nederland gegeven. Op dit moment kan de training (Frans/Nederlands) gevolgd worden in België. (Meer informatie vind je hier).
Andere nabije locaties waar je een NWTA training kunt volgen zijn onder meer in Ierland, Frankrijk en Duitsland. In de agenda vind je links naar de websites van de desbetreffende landen.