Basistraining
Direct naar:

Meld je aan

Organisatie en samenwerking

MKP Nederland werkt samen met MKP België om mogelijk te maken dat mannen deze training in het Nederlands kunnen volgen. Er zijn tweetalige (FR/NL) en Nederlandstalige trainingen. De organisatie van deze tweetalige training is vooralsnog in handen van MKP België, die ook de inschrijving van de Nederlandstalige deelnemers coördineert.

Waar training in Engelstalige gemeenschappen de New Warrior Training Adventure (NWTA) wordt genoemd, heet de Nederlandstalige editie het Initiatie Avontuur van de Nieuwe Krijger (IANK). Het is echter precies dezelfde training die in veel landen wordt georganiseerd en meer dan 70.000 mannen over de hele wereld hebben gevolgd.

Deelname en kosten

Deelnemen kan vanaf 18 jaar. De kosten voor deelname bedragen €450. Deze prijs is inclusief maaltijden en twee overnachtingen. We vinden dat prijs geen belemmering mag zijn voor mannen om deel te nemen aan deze training. We denken daarom graag met je mee om deze eventuele belemmering weg te nemen.

Data en locaties 2022

29 april t/m 1 meiArdennen, BelgiëTweetalig FR/NLVOL/WACHTLIJST
29 april t/m 1 meiBrevik, SwedenEngelstalig
1 t/m 3 juliExeter, EngelandEngelstalig
7 t/m 9 oktoberArdennen, BelgiëNederlandstalig
25 t/m 27 novemberExeter, EngelandEngelstalig

Aanmelden, meer informatie en contact

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail met aanvullende informatie om je te helpen bij je aanmelding. Een van onze begroeters neemt daarna contact met je op.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Agenda

Bekijk hier het overzicht van aankomende mannencirkels. Noteringen waar (open) achter staat, zijn kennismakingscirkels waarvoor je je kan aanmelden met het formulier op deze pagina.

community
login

Vul hieronder je gegevens in.